Missing RWY data at NZQN

Members helping members with Flight Sim issues

Moderator: VATNZ Board Member

Post Reply
Message
Author
Brian Howard
Posts: 405
Joined: Tue May 15, 2007 9:25 am
VATSIM ID: 881095
Location: Auckland/Goroka PNG

Missing RWY data at NZQN

#1 Post by Brian Howard » Wed Jul 08, 2009 9:05 am

I re-installed FS9 on my new laptop and the Keyboard problem is fixed,but I still have this FMC Runway error at NZQN.I copied the last known good Navdata from my other laptop but still get this error.....any idea why????

Brian Howard
Posts: 405
Joined: Tue May 15, 2007 9:25 am
VATSIM ID: 881095
Location: Auckland/Goroka PNG

Re: Missing RWY data at NZQN

#2 Post by Brian Howard » Wed Jul 08, 2009 5:51 pm

forgot its for the RNAV PMDG.....Brian

Post Reply